Poda stängsel - til framsidan

Din varukorg

- är tom...
GÅ TILL STÄNGSELKASSAN
Anmäl dig till Podas nyhetsbrev

Hegnsnyt

Her har du mulighed for at følge med i nogle af de spændende natur- og miljøprojekter, som vi i Poda er med til at virkeliggøre over hele landet - og få både faglig information og inspiration til egne projekter. asdf

Frederik VII:s kanal

Frederik VII:s kanal

Fredrik den VII:s kanal byggdes ursprungligen på 1800-talet för att leda skeppen förbi Løgstør Grunde i Limfjorden, och dess omgivningar är idag en unik attraktion. Poda har skapat inhägnaderna runt kanalen, där får och nötkreatur nu vårdar den fredade naturen.
Läs hela artikeln här »
Vraget och Korevlerne

Vraget och Korevlerne

I Odsherred kommun på Västsjälland ligger fokus på naturvård. Vraget och Korevlerne är två kustområden där betande nötkreatur ser till att områdena inte växer igen. Stängsellösningarna är noggrant anpassade för området - och tar särskild hänsyn till allmänheten.
Läs hela artikeln här »
Bisonoxen tillbaka i Danmark

Bisonoxen tillbaka i naturen

Europas största landlevande däggdjur, den europeiska bisonoxen, är tillbaka i naturen efter en frånvaro på flera tusen år. Den 14 oktober släpptes 3 bisonoxar lösa på Vorup Enge vid Randers i Danmark, vederbörligt inhägnade av Poda Supernet med eltrådar monterade på Økopæle i robinie.
Läs hela artikeln här »
Hindsgavl Dyrehave

Hindsgavl Dyrehave

Hindsgavl vid Middelfart är ett unikt natur- och kulturhistoriskt område som är omvandlat till en 165 ha stor naturpark med kron- och dovhjortar samt öppna natur- och aktivitetsområden. Stängslen spelar en viktig roll i den nya naturparken, som är till för både människor och djur.
Läs hela artikeln här »