Poda stängsel - til framsidan

Din varukorg

- är tom...
GÅ TILL STÄNGSELKASSANAnmäl dig till Podas nyhetsbrev

Elstängsel för nötkreatur40 år med elstängsel


År 1975 introducerade Poda ett elstängsel med high tensile-tråd och Isolatorwood i Danmark. Elstängsel med Isolatorwood är otroligt pålitliga och i det närmaste underhållsfria, och därför blev de snabbt mycket populära och fick stor spridning som stängsel för nötkreatur och får. Sedan blev elstängsel med Isolatorwood kända som det ursprungliga Poda-stängslet. Läs mer om Isolatorwood

20 års garanti och FSC®


Idag monterar Poda fortfarande elstängsel med Isolatorwood, och våra erfarenheter av detta stängsel är så pass positiva att vi som det enda stängselföretaget erbjuder 20 års garanti mot röta i pålarna och 15 års garanti mot genomrostning i trådarna. Dessutom är nu Isolatorwood-pålarna FSC®-certifierade, vilket kommer både dig och miljön till godo när du köper ett originalelstängsel hos Poda.

Stor flexibilitet


Elstängsel för nötkreatur monteras med 1, 2 eller 3 trådar, allt efter förhållandena och vilken typ av nötkreatur som ska inhägnas. Till detta använder vi Isolatorwood, Økopæle® av robinie eller tryckimpregnerat norskt furuträ. Den enkla och stabila konstruktionen ger goda möjligheter att anpassa stängslet till terrängens förlopp, vilket ger ett snyggt och funktionellt stängsel.

Fångstfållor för nötkreatur


Till en riktig nötkreatursfålla hör en fångstfålla, och därför erbjuder vi uppbyggnad av permanenta fångstfållor eller uppsättning av fångstfållor med flyttbara moduler.

Läs mer om elstängsel i webshoppen

Elstängsel för nötkreatur

40 år med elstängsel

År 1975 introducerade Poda ett elstängsel med high tensile-tråd och Insultimber® i Danmark. Elstängsel med Insultimber® är otroligt pålitliga och i det närmaste underhållsfria, och därför blev de snabbt mycket populära och fick stor spridning som stängsel för nötkreatur och får. Sedan blev elstängsel med Insultimber® kända som det ursprungliga Poda-stängslet. Läs mer om Insultimber®

20 års garanti och FSC®

Idag monterar Poda fortfarande elstängsel med Insultimber®, och våra erfarenheter av detta stängsel är så pass positiva att vi som det enda stängselföretaget erbjuder 20 års garanti mot röta i pålarna och 15 års garanti mot genomrostning i trådarna. Dessutom är nu Insultimber®-pålarna FSC®-certifierade, vilket kommer både dig och miljön till godo när du köper ett originalelstängsel hos Poda.

Stor flexibilitet

Elstängsel för nötkreatur monteras med 1, 2 eller 3 trådar, allt efter förhållandena och vilken typ av nötkreatur som ska inhägnas. Till detta använder vi Insultimber®, Økopæle® av robinie eller tryckimpregnerat norskt furuträ. Den enkla och stabila konstruktionen ger goda möjligheter att anpassa stängslet till terrängens förlopp, vilket ger ett snyggt och funktionellt stängsel.

Fångstfållor för nötkreatur

Till en riktig nötkreatursfålla hör en fångstfålla, och därför erbjuder vi uppbyggnad av permanenta fångstfållor eller uppsättning av fångstfållor med flyttbara moduler. Läs mer om fångstfållor.

Kontakta ditt lokala Poda-center